Max Verstappen Hongarije - Uitgejoelde Hamilton klasse apart in kwalificatie ... / F1 driver @redbullracing | keep pushing the limits.

Max Verstappen Hongarije - Uitgejoelde Hamilton klasse apart in kwalificatie ... / F1 driver @redbullracing | keep pushing the limits.. Op de hungaroring hoopt max verstappen de stijgende lijn van de laatste weken te continueren. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Max verstappen neemt in hongarije weer plaats in de traditionele persconferentie op donderdagmiddag. De nederlander kwam tijdens een zonovergoten kwalificatie op de hungaroring tot een 1. De coureur van red bull racing verzekerde zich op de hungaroring.

Hij komt niet meer in aanmerking voor titel van de jongste pole. De normaal zo nuchtere max had hier best even mogen vermelden dat die de plaats ook te danken heeft aan anderen. Ik ben een kritische kijker naar deze sport en naar verstappen. Max verstappen is in een bewogen grote prijs van hongarije toch nog op het podium geëindigd. Op de hungaroring hoopt max verstappen de stijgende lijn van de laatste weken te continueren.

Honda bevestigt: 'Verstappen gebruikte 'Silverstone-motor ...
Honda bevestigt: 'Verstappen gebruikte 'Silverstone-motor ... from gp33.nl
Formule 1max verstappen (red bull) heeft de poleposition veroverd voor de grote prijs formule 1 van hongarije. Последние твиты от max verstappen (@max33verstappen). Hij wist zich in de eerste rondes direct naar voren te werken. Max verstappen is in een bewogen grote prijs van hongarije toch nog op het podium geëindigd. Gemengde gevoelens bij max verstappen vandaag. Hij komt niet meer in aanmerking voor titel van de jongste pole. Voor de nederlander wordt het zijn eerste pole. F1 driver @redbullracing | keep pushing the limits shor.by/maxverstappen.

F1 driver @redbullracing | keep pushing the limits shor.by/maxverstappen.

De limburger moest in de red bull zijn meerdere erkennen in de beide coureurs van. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Max verstappen is overduidelijk niet helemaal tevreden met de uitleg die lewis hamilton heeft gegeven over de lewis hamilton is in hongarije geschrokken van de houding van max verstappen. Max verstappen is in een bewogen grote prijs van hongarije toch nog op het podium geëindigd. Ik ben een kritische kijker naar deze sport en naar verstappen. Max emilian verstappen (dutch pronunciation: De max verstappen tribune op de hungaroring gaat los! Op dat moment was hij 17 jaar het meest in het oog sprongen zijn twee vierde plaatsen, in de grands prix van hongarije en de. Volgens verstappen zal het er op de hungaroring helemaal anders aan toegaan. Op de hungaroring hoopt max verstappen de stijgende lijn van de laatste weken te continueren. De coureur van red bull racing verzekerde zich op de hungaroring. Gemengde gevoelens bij max verstappen vandaag. Max verstappen kijkt er na twee races op de red bull ring naar uit om in hongarije te racen.

Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Dat in zo'n belangrijke kwalificatie max verstappen zijn allereerste pole weet te pakken, is natuurlijk een sensatie. De limburger moest in de red bull zijn meerdere erkennen in de beide coureurs van. Max verstappen mag de hongaarse grand prix vanaf pole position starten. But verstappen fans are the.

Mercedes: "Hongarije beter geschikt voor Red Bull dan voor ...
Mercedes: "Hongarije beter geschikt voor Red Bull dan voor ... from gp33.nl
Max verstappen mag de hongaarse grand prix vanaf pole position starten. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Aan de ene kan schakelde hij in de eerste ronde zijn teamgenoot uit, maar daarna rijdt hij. Hij wist zich in de eerste rondes direct naar voren te werken. Max verstappen heeft in de kwalificatie van de grote prijs van hongarije in de formule 1 de derde tijd gereden. Red bull's max verstappen heads mercedes drivers valtteri bottas and lewis hamilton in first practice at the hungarian grand prix. De limburger moest in de red bull zijn meerdere erkennen in de beide coureurs van. Een week na zijn overwinning op de hockenheimring van duitsland kan max verstappen (red bull racing) ook de gp van hongarije op zijn naam schrijven.

Formule 1max verstappen (red bull) heeft de poleposition veroverd voor de grote prijs formule 1 van hongarije.

#unleashthelion #hungariangp beleef het zelf via www.verstappentravel.nl. Max verstappen krijgt in hongarije de beschikking over nieuwe brandstof van exxon mobil. Max verstappen is overduidelijk niet helemaal tevreden met de uitleg die lewis hamilton heeft gegeven over de lewis hamilton is in hongarije geschrokken van de houding van max verstappen. De limburger moest in de red bull zijn meerdere erkennen in de beide coureurs van. De coureur van red bull racing verzekerde zich op de hungaroring. F1 driver @redbullracing | keep pushing the limits. Max verstappen heeft in de kwalificatie van de grote prijs van hongarije in de formule 1 de derde tijd gereden. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Max emilian verstappen (dutch pronunciation: Zondag is de gp van hongarije om 15.13 uur van start gegaan. Op de hungaroring hoopt max verstappen de stijgende lijn van de laatste weken te continueren. Deze nieuwe brandstof moet tussen de 5 en 8 pk extra opleveren. Voor de nederlander wordt het zijn eerste pole.

Max emilian verstappen (dutch pronunciation: Formula one standings leader max verstappen was taken to hospital after suffering a shocking these c***s in the grandstand celebrating a 300kph crash, raged one. Hij wist zich in de eerste rondes direct naar voren te werken. Max verstappen is overduidelijk niet helemaal tevreden met de uitleg die lewis hamilton heeft gegeven over de lewis hamilton is in hongarije geschrokken van de houding van max verstappen. Op dat moment was hij 17 jaar het meest in het oog sprongen zijn twee vierde plaatsen, in de grands prix van hongarije en de.

Formule 1: Esteban Ocon wint de GP van Hongarije ...
Formule 1: Esteban Ocon wint de GP van Hongarije ... from images.gids.tv
Zondag is de gp van hongarije om 15.13 uur van start gegaan. Max verstappen kijkt er na twee races op de red bull ring naar uit om in hongarije te racen. Max emilian verstappen (dutch pronunciation: Max verstappen is in een bewogen grote prijs van hongarije toch nog op het podium geëindigd. Max verstappen heeft zich als derde gekwalificeerd voor de grand prix van hongarije. De max verstappen tribune op de hungaroring gaat los! De nederlander kwam tijdens een zonovergoten kwalificatie op de hungaroring tot een 1. Formule 1max verstappen (red bull) heeft de poleposition veroverd voor de grote prijs formule 1 van hongarije.

Voor de nederlander wordt het zijn eerste pole.

Voor de nederlander wordt het zijn eerste pole. Gemengde gevoelens bij max verstappen vandaag. Red bull's max verstappen heads mercedes drivers valtteri bottas and lewis hamilton in first practice at the hungarian grand prix. Aan de ene kan schakelde hij in de eerste ronde zijn teamgenoot uit, maar daarna rijdt hij. Max verstappen neemt in hongarije weer plaats in de traditionele persconferentie op donderdagmiddag. Dat in zo'n belangrijke kwalificatie max verstappen zijn allereerste pole weet te pakken, is natuurlijk een sensatie. Max verstappen kijkt er na twee races op de red bull ring naar uit om in hongarije te racen. Max verstappen heeft in de kwalificatie van de grote prijs van hongarije in de formule 1 de derde tijd gereden. Na zes ronden viel max verstappen uit bij de grand prix van hongarije, in deze uitgebreide en ongecensureerde boordradio horen we dat de nederlander het helemaal gehad heeft met de. Max emilian verstappen (dutch pronunciation: Formule 1max verstappen (red bull) heeft de poleposition veroverd voor de grote prijs formule 1 van hongarije. But verstappen fans are the. Max verstappen is overduidelijk niet helemaal tevreden met de uitleg die lewis hamilton heeft gegeven over de lewis hamilton is in hongarije geschrokken van de houding van max verstappen.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama